EinkaufswagenSchließen (Esc)

Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer.

Widerrufsrecht

Landen België, Duitsland, Nederland

Beleids-URL Beleid voor verzending

Accepteert u retourzendingen? Ja

Retourneringsperiode 14 dagen vanaf de leveringsdatum

Verlenging van retourperiode Van 1 januari tot 1 januari 2030: 30 dagen vanaf de leveringsdatum

Retourmethode Per post

Staat van het artikel Gebruikt, nieuw

Herbevoorradingskosten Geen kosten

Reden en kosten voor retourzending

  • Geen kosten (spijt)
  • Geen kosten (defect)

Retourbeleid

Bij Maison Blanches willen we dat u volledig tevreden bent met uw interieurdecoratieartikelen. Als om welke reden dan ook niet het geval is, bieden we een probleemloos retourbeleid voor klanten in België, Duitsland en Nederland. Lees ons retourbeleid zorgvuldig door om ervoor te zorgen dat het retourproces soepel verloopt.

Retourneringsperiode U heeft tot 14 dagen na de leveringsdatum om om welke reden dan ook een retourzending aan te vragen.

Verlengde Retourperiode Voor uw gemak hebben we onze retourperiode verlengd van 1 januari tot 1 januari 2030. Gedurende deze periode heeft u 30 dagen vanaf de leveringsdatum om uw artikelen te retourneren.

Retourmethode Alle retourzendingen moeten per post worden verzonden. Neem contact op met ons klantenserviceteam via klantenservice@maisonblanches.com om het retourproces te starten en gedetailleerde instructies te ontvangen.

Staat van het Artikel We accepteren retourzendingen voor zowel gebruikte als nieuwe artikelen. Of u nu van gedachten bent veranderd of een defect product heeft ontvangen, wij staan ​​voor u klaar.

Herbevoorradingskosten We willen uw retourervaring zo soepel mogelijk maken, daarom rekenen we geen herbevoorradingskosten voor geretourneerde artikelen.

Redenen en Kosten voor Retourzendingen

  • Als u gewoon van gedachten bent veranderd (spijt), kunt u het artikel kosteloos retourneren.
  • In het zeldzame geval dat u een defect artikel ontvangt, dekken wij alle retourkosten.

Voor meer informatie over ons retourbeleid, inclusief de volledige voorwaarden, kunt u terecht op onze Beleid voor verzending pagina.

Heeft u vragen of heeft u verdere hulp nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam via klantenservice@maisonblanches.com. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om u te helpen bij eventuele vragen of zorgen met betrekking tot retouren.