EinkaufswagenSchließen (Esc)

Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer.

Versand

Bij Maison Blanches streven we ernaar om een naadloze winkelervaring te bieden voor onze klanten in België, Duitsland en Nederland. Hieronder vindt u belangrijke informatie met betrekking tot ons verzendbeleid:

Verzendmethoden

We bieden betrouwbare verzendmethoden aan om de veilige levering van uw interieurdecoratieartikelen te garanderen. Alle bestellingen worden verwerkt en verzonden binnen twee werkdagen na de aankoopdatum.

Verzendkosten

Verzendkosten variëren afhankelijk van uw locatie en de grootte/gewicht van uw bestelling. U kunt gedetailleerde informatie over de verzendkosten vinden tijdens het afrekenproces op onze website.

Leveringstijden

De geschatte levertijd voor uw bestelling wordt verstrekt tijdens het afrekenproces. Houd er rekening mee dat de levertijden kunnen variëren op basis van uw locatie en de geselecteerde verzendmethode.

Internationale Verzending

Op dit moment verzenden we alleen naar België, Duitsland en Nederland. We bieden geen internationale verzending buiten deze landen aan.

Order Tracking

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer via e-mail, waarmee u de status en levering van uw pakket kunt volgen.

Verzendbeperkingen

Wees op de hoogte van eventuele lokale douane, invoerrechten of belastingen die van toepassing kunnen zijn op uw bestelling. Maison Blanches is niet verantwoordelijk voor eventuele extra kosten als gevolg van douanevoorschriften.

Voor vragen of zorgen met betrekking tot verzending kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam via info@maisonblanches.com.