The Cosy Minimalist

 

Minimalism is een oefening in bescheidenheid en terughoudendheid. Hoewel dit misschien het tegenovergestelde lijkt van een gezellige en warme ruimte voor een nieuw huis, hoeft dit niet zo te zijn.
Om een ​​warm en gezellig gevoel te creëren zonder plaats te maken voor rommel of flanellen meubels, is textuur cruciaal. Het is niet alleen functioneel vanuit een minimalistische esthetiek, maar het kan ook een gevoel van rust creëren. Een houten tafel of een verzameling bamboe kan de natuur toevoegen en tegelijkertijd vasthouden aan de strakke esthetiek van een minimalistische inrichting.
Hoewel meubels idealiter een strak design moeten hebben, kunnen dekens ook een leefruimte comfortabeler maken. Donkere kleuren die met bruin worden gemengd, zoals een leerachtige groene look, vooral gezellig naast wit- en zwarttinten.

 

Conclusie

 

Minimalisme combineert vaak balans en behoud in een provocerend simplistisch ontwerp. Een voorbeeld van dit type decor is een huis dat voornamelijk is gevuld met bleke kleuren die alleen worden gecontrasteerd met donkere, scherpe lijnen. De ruimtelijkheid van elke kamer kan worden verlicht met reflectiespiegels, terwijl de aandacht blijft uitgaan naar de kleine details van een ingewikkeld patroon of textuur.
Minimalisme bepaalt al jaren hoe we onze woonruimtes zien. De ruimte en het ontwerp zijn tijdloos. Voor meer informatie over reflectiespiegels en hoe u het meeste uit uw ruimte kunt halen, bel +31612512349 of mail Maison Blanches op info@maisonblanches.com.


Laat een reactie achter

×